Merken

​Wij verkopen met veel plezier merken van Zweedse herkomst. Deze staan voor kwaliteit, luxe & vooral duurzaam.
Het is belangrijk om stil te staan bij de herkomst van een product, deze hebben wij dan ook zorgvuldig uitgezocht!

 

LdB 

De afkorting LdB staat voor Lait de Beauté, in het Nederlands schoonheidsmelk. In het midden van de 20e eeuw werden in de kelder van een privévilla de eerste LdB producten gemaakt met een eenvoudige keukenmachine door Knut Wulf. Dit was een toonaangevende en beroemde kapper. Hij heeft het recept voor LdB meegenomen uit Parijs en lanceerde het in 1945 in Zweden. Hierna groeide de productie al snel uit de kleine kelderruimte. In 1955 werd LdB door prinses Sibylla benoemd tot leverancier van het koninklijk hof. 

Tegenwoordig worden de producten van LdB nog steeds in Zweden gemaakt in de stad Falun. Onder de Scandinavische bevolking behoort LdB tot één van de favoriete merken!

Het overgrote deel van het LdB assortiment op onze webshop is dermatologisch getest en bovendien vegan!
Het diverse LdB assortiment zorgt ervoor dat er voor iedereen én voor elk huidtype een heerlijke geur te vinden is! 


Gunry

Gunry is opgericht in 1983 en bestaat dus al meer dan 30 jaar. Het bedrijf wil betaalbare producten van goede kwaliteit bieden. Dit is gelukt en tegenwoordig worden de producten verkocht bij grote winkelketens in de Scandinavische regio. De producten worden daar in grote hoeveelheden gebruikt door de Scandinavische bevolking.

Wij hebben Gunry in ons assortiment opgenomen omdat zij het erg belangrijk vinden om rekening te houden met het milieu en ze kijken hoe ze op een positieve manier gebruik kunnen maken van de natuur. Gunry werkt daarom samen met producenten die ook op deze manier denken zodat ze in samenwerking duurzame producten kunnen ontwikkelen.

De producten zijn bij voorkeur GOTS gecertificeerd en hebben het Scandinavische ecolabel

De schoonmaakproducten zijn duurzaamvegan en hebben een ecolabel!

Ook zijn de handzepen vrij van microplastic en vegan!

 

Kortom, producten van het merk Gunry zijn een ecologisch verantwoorde keus!


Grumme

Grumme is opgericht in 1882 in Stockholm, de hoofdstad van Zweden. De producten van Grumme zijn milieuvriendelijk en ontwikkeld om effectief schoon te maken. De grondstoffen voor de producten zijn met grote zorg voor de natuur geselecteerd.

Wij hebben Grumme in ons assortiment omdat ze heel erg op duurzaamheid zijn gericht. Zo zijn de flessen afwasmiddel gemaakt van 100% gerecycled plastic. Daarnaast zijn ze dermatologisch getest, hebben ze een milieu keurmerk en bovenal vegan!

De flessen groene zeep zijn gemaakt van 75% gerecycled plastic, hebben een milieu kenmerk en zijn vegan!

Kortom, producten van het merk Grumme zijn een ecologisch verantwoorde keus!


Lypsyl

Het merk Lypsyl is ontstaan in Zweden in 1905 en bestaat dus al meer dan 100 jaar. De producten van Lypsyl zijn de best verkopende lipbalsems in Zweden! De combinatie van olie in zijn puurste vorm samen met Zweedse bijenwas zijn een genot voor de droge lippen! De producten van Lypsyl zijn dermatologisch getest.